Velkommen til min hjemmeside BlomsterTrend.dk

I dag har jeg så valgt at gå solo, starte som freelance blomsterdekoratør, samt at tilbyde de mest eksklusive brudebuketter mv. udover at jeg tilbyder binderi med et meget højt fagligt niveau, bygger mit koncept på at skabe individuelle løsninger i tæt samarbejde med kundens ønsker.

 

Som freelance blomsterdekoratør kan jeg rekvireres til binderi opgaver.

Velkommen til Blomstertrend.dk
Bryllupsbinderi
Begravelsesbinderi
Festpynt
Kursus
Aktiviteter Events
Bestil kontakt
Bestil Kontakt
Link
.

Profil

Gitte ChristensenI det følgende vil jeg skrive lidt om hvem jeg egentlig er, og hvor i med åbningen af min hjemmeside er på vej hen.

Mit navn er Gitte Christensen, jeg er 34 år og har gennem mange år arbejdet med blomster. Jeg blev udlært i 1999 i Den Grønne Butik i Næstved, hvor efter følgene var ansat i 8 år.

Jeg kan tilbyde de mest ekskusive brudebuketter mv. udover at jeg tilbyder binderi med et meget højt fagligt niveau, bygger mit koncept på at skabe individuelle løsninger i tæt samarbejde med kundens ønsker.

Jeg har gennem årene styrket mit håndværk, ved at deltage ved Sjællandsmesterne samt Danmarksmesterskaberne i moderne blomsterbinding. Det har udviklet mig enormt, og gjort mig til den målrettet blomsterdekoratør jeg er idag.
-->

Min deltagelse i mesterskaber i Blomsterkunst:

DM 2008 
 

 

Op Dato: 2011-04-28 © Copyright bc4web.dk    w3.org HTML4.01         SideTop